La cesta está vacía
Des del Confinament

Des del Confinament

Varios > Escritura

 

resumen

Recollida d´escrits sorgits en l´estat d´alarma


 

Compartir publicaciónNo sabriem d´on venim ni qui som, si no fóra pels nostres majors: mares i pares, avis i àvies, tios i ties, veíns i veïnes ... que ens han explicat, d´una manera o d´una altra, qui eren, com o què van viure.

No sabriem d´on venim si no fóra per les imatges guardades en la caixa vella que espera ser rescatada pacientment en totes les cases, només que fóra un moment.

No sabriem d´on venim si aquelles persones que ens van precedir no hagueren traslladat al paper les vivències, sentiments, pors i laments de dies de glòria, o d´angoixa.

No sabriem d´on venim sense el llegat del passat preservat i cuidat fins als nostres dies. Mitjançant l´ herència de qui volgué explicar-se ahir és que podem explicar-nos qui, per què i com som hui.

Un grup de persones vinculades a la vida social de Benetússer i que han volgut anomenar-se CROBEN (Cronistes de Benetússer) ha tingut la idea de recollir allò que pugueu estar escrivint DES DEL CONFINAMENT i fins i tot vos animen a fer-ho si és que no ho heu pensat encara. Recollir-ho serà la manera de traslladar a les generacions futures com vam viure este moment històric.

D`esta de manera potser puguem construir un testimoni comú que, des del més concret i individual en forma de poema, relat, opinió, etc... ens deixe vore  i entendre com hem atés a açò des del plànol col·lectiu. 

Les LLETRES DE HUI seran CLAUS PER DEMÀ

+ més informació i contacte per mail a fina.ferriols@gmail.com

Gràcies de bestreta per la vostra col·laboració

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS