La cesta está vacía

LA VIA LÀCTIA

Teatro > ESCOLAR
10/05/2019 - Hora: 09:30

 

resumen

ANEM AL TEATRE


 

Compartir publicaciónArgos és un planeta ubicat al centre de La Via Làctia i els seus habitants tenen una característica molt curiosa: com més coses aprenen, més els creix el cap… A tots ells, menys a un: en Karim, el nen protagonista.

L’alimentació dels Argonians és sorprenent: només s’alimenten de la llet que brolla de les seves fonts, d’un gran llac de llet i dels derivats de la llet com el formatge, el mató, el iogurt, etc. A causa d’una llarga sequera, se’ls estan començant a buidar els magatzems de menjar… S’apropen dies de fam si no hi troben cap remei!

Coincidint amb un eclipsi de lluna i un curiós ritual iniciàtic, en Karim es convertirà en l’encarregat de cercar -per tota la galàxia- un estrany animal que té banyes i dóna llet. Coneixerà diferents civilitzacions i formes de vida abans d’arribar a la Terra…

Espectacle musical de grans titelles i actors en llum negra, de gran bellesa visual i musical, en què es tracten temes com la diversitat, l’autoestima i les pors en clau d’humor tendre i amb un munt de cançons originals.

Espectacle adreçat a l'alumnat de 2n cicle de primària de Benetússer

ESPECTÁCULOS DESTACADOS